186 FIRA AGRÍCOLA, RAMADERA I INDUSTRIAL DE MÓRA LA NOVA
Un any més es va celebrar la Fira de Móra la Nova i com no podia ser d'una altra manera des de Electrodisseny&Sastre hem participat exposant les novetats de cuina i vestidors.

La Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova és un Certamen Multisectorial on es representa la maquinària agrícola, l’automoció, els ormejos, el comerç i els serveis en general.

L’àmbit territorial de la fira, es focalitza en la totalitat de les comarques de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat. Parcialment el Baix Ebre, Baix Camp, Bajo Aragón i Les Garrigues.

Vam presentar als nostres clients dos conjunts de cuina molt diferents. Una línea recta adaptable a qualsevol espai en una gamma de colors terra i molt naturals, uns colors que mai pasen de moda! 

Vam instal·lar un aplacat porcelànic que es pot col·locar al damunt de qualsevol superfície per no haver de treure el que hi ha sota i poder fer un treball net i sense problemes amb uns acabats espectaculars

L'altra cuina era una línea recta amb una gran península en colors clars per resaltar el nou aplacat efecte fusta que ens proposen desde la casa Neolith, al interior de la cuina els nostres clients podien veure les últimes novetats en accessoris per cumplimentar l'interior dels mòduls de la seva cuina, d'una forma pràctica i elegant.

Per últim, vam fer una composició de vestidor en forma de L en un color nogal, amb un aspecte noble i net, una distribució bàsica cumplimentada amb la nostra il·luminació personalitzada a gust de cada client per donar un acabat immillorable

Tornar